Hoe houdt u de drum stokjes vast met drummen?

Hoe houdt u de drumstokjes vast?

Een van de belangrijkste technieken die een drummer moet weten is hoe je de drumsticks goed kunt vasthouden. De meeste drummers weten het belang van drumstickgreep niet te realiseren; Uiteindelijk verhinderen hun leercurve. Als u de drums met de juiste stokgreep speelt, krijg je de maximale stuit en controle uit je drumsticks. U kunt de drums met veel meer efficiëntie en kracht met de juiste Greeps spelen. Hoe sneller je leert hoe je de drumsticks vasthoudt, des te sneller leer je hoe je de drums speelt. Als u de verkeerde weg oefent, zal het u veel langer duren om uw vaardigheden te verhogen. Dus laat me de juiste manieren uitleggen die u hieronder kunt vinden.

Hoe u Gekoppelde Greep gebruikt

Het belangrijkste type stokgreep is de Matched Greep stijl. Dit is de standaardgreep voor de meeste stijlen van muziek geworden. Gekoppelde Greep is in principe beide handen hetzelfde wanneer u de stokjes vasthoudt – wat betekent dat zowel linker als rechterhand overeenkomen. Er zijn een paar manieren om de stokken met gelijke Greep vast te houden, laat ik ze uitleggen.

Duitse Greep – De Duitse greep is zeer gebruikelijk voor drum drummen en corps drummen. Het houdt in dat je je stok vasthoudt op het steunpunt (balanspunt) met je duim en wijsvinger. Plaats je andere vingers op de bodem van de stok. Wat deze Greep anders maakt, is de hoek waarin je je stokjes speelt. Plaats je stokken op de snare drum en probeer een 90 graden hoek te maken. Als je deze hoek vindt, merk je dat je ellebogen een beetje kunnen uitstaan, wat normaal is.

Amerikaanse Greep – De Amerikaanse greep is hetzelfde als de Duitse greep; Maar u verandert de hoek van uw stokken. In plaats van je ellebogen uit en je stokjes in 90 graden hoek te slaan, moet je een beetje ontspannen en je armen laten vallen. U zult merken dat je stokken in een beetje komen, snij je hoek tot 45 graden of zo. Dit is de meest voorkomende stijl van drummen, vooral omdat het het meest comfortabel voelt.

Franse Greep – De Franse greep is anders dan zowel Amerikaans als Duits. Laat je armen nog meer ontspannen en breng je stokken samen. Je zult zien dat je stokken bij elkaar komen zodat ze bijna parallel zijn. De Franse greep is uniek omdat de manier waarop je je stokken vasthoudt verandert van palmen naar beneden, naar palmen omhoog. Dit betekent dat u met uw vingers veel meer snelheid kan krijgen. Het enige nadeel hiervan is het gebrek aan kracht die u uit uw slag krijgt.

Hoe maak je gebruik van de traditionele greep?

De andere stijl van stokgreep is de traditionele greep. Dit is heel gebruikelijk in trommels en trommels. Deze greep werd ontworpen door drummers in legerkorpsen die hun snare drum op hun heupen rusten. De hoek van hun snaartrommel maakte het moeilijk voor hen om met gelijke Greep te spelen. Daarom creëerden ze een nieuwe methode om hun hand onder de stok te houden. Dit is recentelijk de naam van de traditionele greep. Om dit te bereiken wil je de stok met je hand ondersteboven vasthouden (of palmen omhoog). Vind het balanspunt van de stok, en plaats het in de zak van je duim en wijsvinger. Rust de stok op de laatste twee vingers van je hand, (de ring en de pinky vingers). Nu moet je gewoon je index en middelvinger op de top van de stok rusten.

Traditionele Greep is niet zo populair voor rock drummen en andere zware stijlen van drummen. Omdat je met je hand onder de stok speelt, kan je niet zo veel kracht uit je stoot krijgen. Daarom gebruiken zoveel drummers deze Greep voor jazz en andere zachtere stijlen. De traditionele greep moet goed afgespeeld worden of je zal uiteindelijk jezelf op de lange termijn pijn doen. Zorg er dus voor dat als je besluit om deze Greep te leren, leer je het de juiste manier!

Drumstokjes en Greep Conclusie

Het maakt niet uit welke stijl van drummen je speelt, het is altijd goed om alle stokgrepen te leren. Het leren van zowel de bijpassende Greep als de traditionele greep zorgt alleen voor de controle en voelen voor de drumsticks. Zodra u deze basisgrepen hebt omlaag, kunt u beginnen met het leren van de drums! Zorg ervoor dat je de juiste manier weet om je sticks vast te houden voordat je teruggaat naar je drumstel. Een geweldige manier om deze verschillende stokgrepen uit te oefenen, is door ze in je drumrudiment in de  praktijk te integreren.