Hoe vind je goede drumlessen op internet?

Het vinden van goede drumlessen

Drumlessen leren u niet alleen hoe u verschillende technieken en vaardigheden kunt spelen, maar helpen u ook om u te leren hoe u de drums kunt leren. Wat je vaardigheidsniveau al op de drums is, is lessen nooit een slechte optie. Elke drummer zou een soort drumless moeten nemen om hun vaardigheden op de drums consequent te vergroten. Nu zijn er veel verschillende soorten drumlessen die u kunt nemen, dus hoe weet u welke zijn de beste? Dit artikel is bedoeld om de vele verschillende soorten drumlessen te verklaren die beschikbaar zijn voor drummers, en die welke het beste werken!

Privé Drumlessen

Een van de meest voorkomende soorten drumlessen beschikbaar voor drummers is prive-drumlessen. Hier vind je een instructeur, ontmoet je in een studio en krijg er een op een lessen en instructie van hem / haar. Er zijn veel voor- en nadelen aan deze methode. Privélessen zijn altijd een goede keuze omdat je eigenlijk een coach krijgt om te zien waar je worstelt of waar je verbetering nodig hebt. Het hebben van iemand om daar te zijn en je door dingen te leiden is altijd het beste om te doen. Er zijn echter veel problemen die hierbij kunnen komen.

De eerste kan een fatsoenlijke drum instructeur vinden in jouw omgeving. De meeste grote steden hebben een grote verscheidenheid aan drummers die ideaal zijn voor lessen. Hoe dan ook met kleinere steden en steden. Als je geen fatsoenlijke drummer kan vinden om je te leren, is het helemaal niet nodig privé-lessen te krijgen. Het andere probleem met persoonlijke lessen is de kosten van hen. De meeste lessen op deze manier kunnen ergens van $ 40 – $ 70 per uur kosten. Dit kan snel oplichten. Ook, als je instructeur een praatje is, kan je uiteindelijk betalen voor een full-hour les waar je alleen maar een half uur materiaal kan leren! Dus als u niet veel kunt veroorloven, wilt u misschien andere opties zoeken.

Instructieve video’s

Een andere vorm van les is de instructieve video- en dvd-serie. Er zijn letterlijk honderden verschillende DVD’s en andere video’s die u over alles kunt kopen. Nu kunnen sommige van deze video’s beter leren dan de andere, maar het bedrag dat je alleen kunt leren door te kijken naar dvd’s is geweldig. Nogmaals, er zijn pluspunten en minussen op dit formulier, dus zorg ervoor dat u ze begrijpt voordat u beslist of deze methode voor u is. Het grootste voordeel voor instructieve dvd’s leert u in uw eigen tempo. Dit is ideaal voor drummers die extra tijd nodig hebben om een ​​techniek of drum beat te leren Ze kunnen de tijd nemen die ze nodig hebben. Ook kunt u terugspoelen, vooruitspoelen en elke groef over en weer kijken om ervoor te zorgen dat u het nagelt!

Een ander voordeel om instructievideo’s af te leren is de hoeveelheid variatie die er bestaat. Als u wilt leren hoe u Latijns drums, of Jazz-drums speelt, kunt u een product vinden dat speciaal is ontworpen voor dat gebied van drumming. Met privé-instructies kan je leraar misschien niet weten hoe je Latijn, of contrabas kunt spelen; Hoe leer je deze concepten als je instructeur ze niet eens kent? Omdat u deze video’s van over de hele wereld kunt krijgen, krijg je een grote verscheidenheid aan professionele drummers die je verschillende technieken leren kennen!

Gratis online lessen

De laatste vorm van instructie groeit snel in de drumming community – online drum lessen. De belangrijkste reden hiervoor is het feit dat ze vrij zijn en op aanvraag. Gratis online drumlessen zijn geweldig als u op zoek bent naar een snelle les over een bepaald onderwerp of een drum beat. U kunt ze meestal online vinden. Websites zoals Youtube, vimeo.com bieden allemaal een grote verscheidenheid aan gratis drumlessen en drumvideo’s. De grote ondergang hiervan is echter dat de meeste van deze sites niet erg diepgaand zijn. De meeste online lessen bieden een snelle les op een beat of stijl, en duiken niet in veel detail. U kunt bijvoorbeeld leren hoe u een basisch Latijns-beat online kunt spelen, maar u kunt wellicht niet leren waar die beat vandaan komt, of hoe u dergelijke beats kunt maken.

Zoals u kunt zien, zijn er veel verschillende manieren waarop u de drums kunt leren. Het is altijd goed om je drumming vaardigheden te volgen door altijd te leren en altijd lessen te nemen. Je kunt nooit alles op de drums leren, dus waarom stop je? Onthoud wat ik al zei hierboven, zorg ervoor dat je weet hoe je het beste leert. Ik stel voor dat u elke vorm van les uitprobeert om te zien welke voor u het beste werkt.